vrijdag 16 maart 2012

Schoonmaak kriebels

Afgelopen week ben ik niet zo heel erg creatief geweest. Van de eerste zonnestralen, kreeg ik het op mijn heupen om alles eens een extra schoonmaakbeurt te geven.

Zondag scheen hier een heerlijk zonnetje en onze auto moest echt een keer gewassen worden, dus heb ik de zondag middag, op mijn gemakkie, de auto staan wassen, drogen, stofzuigen.
Heerlijk, we rijden nu weer in een zilverkleurige auto!

En omdat het zonnetje scheen, konden we ook de was lekker buiten hangen om te drogen.

Maandag was het hier ook nog redelijk lekker en daarnaast was mijn man ook vrij. Dus besloot ik dat we maar eens wat moesten gaan opruimen, schoonmaken.
Dus de benedenverdieping werd goed onder handen genomen, zelfs de kasten van de muur.
's Middags deden we wat boodschappen en hebben we met de hogedrukreiniger de achtertuin helmaal schoongemaakt. We hadden nogal wat last van groene aanslag namelijk. Dus die ziet er ook weer lekker schoon uit. Verder het tuinstel ook schoongemaakt, want met de weersvooruitzichten konden we daar zeker gebruik van maken deze week.

Dinsdagochtend begin ik altijd met sporten. Ik sport in een warmtecabine. Krijg je niet echt conditie van, maar je wordt er wel "strakker" van. Na het sporten moet er natuurlijk gedronken worden en gedouched, dus de ochtend was zo voorbij.
's Middags zijn we gaan kijken voor het communiekado van de jongste. Die doet namelijk 15 april zijn communie en wilde graag een tv voor op zijn eigen kamer. En we zijn gelijk geslaagd, dus die hebben we ook in huis!

Woensdag moest mijn man weer werken en besloot ik een rustdag in te bouwen.

Donderdagochtend mocht ik helpen bij het schoolzwemmen. Erg leuk, want zo kan je weer een keer stiekem kijken hoe het zwemmen gaat.
Rond half 11 was ik weer thuis en stond mijn zus voor de deur met haar beschermhoes voor de trampoline. Of ik de stieken er weer aan kon zetten, want er waren er zo'n 7 af en 2 hingen op half 11. Dus naaimachine op tafel, bakkie koffie erbij en de hoes was gemaakt.
's Middags vond ik dat ik de hele week al best veel gedaan had, dus dat ik even van het zonnetje mocht genieten. Wat ik dus ook gedaan heb en en na 1,5 uur een klein beetje verbrand weer uitkwam.

Na het eten zijn we toen begonnen aan de schuur. Er moeten hier 5 fietsen in en dat ging echt niet meer. Na was sorteerwerk, stort of toch houden, kunnen de fietsen er nu weer in. Maar hij is nog niet klaar. We moeten de planken, met allerlei spullen ook nog uitzoeken en dan zijn we klaar.

En dan vanmorgen... Heb ik samen met mijn vader en moeder even boodschappen gedaan en sta ik nu, nouja ga zo weer verder, de folderwijk van mijn dochter in te vouwen.

Al met al, best een bezig weekje. Gevolg is wel, dat ik een fikse ontsteking in mijn pols heb, die maar niet wil verdwijnen, maar zoals mijn moeder dan altijd zegt "Als Esther iets in haar kop heeft, heeft ze het niet in haar kont"...

TOT BLOGS!

2 opmerkingen:

  1. Druk-druk-druk! Ik hoop dat het wel een voldaan gevoel geeft, na zo lekker veel gedaan te hebben. Geef je pols maar een beetje rust. Het is weekend!!!! Liefs en beterschap met je blessure! MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @MiM, zeker weten dat het me een voldaan gevoel gegeven heeft. Voel me dus ook helemaal niet schuldig dat ik vandaag en morgen eens lekker dingen voor mezelf doe.
    Dochterlief heeft vandaag een BB gekocht en wil graag een hoesje, dus eens kijken wat ik voor haar kan betekenen...

    BeantwoordenVerwijderen