zondag 25 maart 2012

Afgelopen week, druk weekje... maar waarmee eigenlijk?

Afgelopen week een druk weekje gehad, maar weet nu nog eigenlijk niet waarmee.

Maandag begon ik met een ritje op de fiets naar de markt. Daar lekker fruit gekocht en nog wat hobbyspullen. Vandaaruit een flinke rit door de stad gereden om langs de supermarkt te rijden. Ook daar nog wat boodschappen gedaan en toen weer naar huis. 's Middags heb ik lekker even in de tuin genoten van het zonnetje, boekje erbij en verkleuren maar!

Op dinsdag begin ik altijd met sporten, zo dus ook deze week. Voor het sporten had ik een was aangezet, die klaar was toen ik thuis kwam, dus die toen lekker opgehangen. Daarna nog wat aangerommeld en boodschappen gedaan voor het eten.


Woensdag, 21 maart, werd onze jongste zoon alweer 8 jaar. Hij wilde graag Lego en een shirt zoals afgebeeld op de foto. Van ons kreeg hij nog Lego Ninjago Fangpyre Truck Ambush en van zijn broer en zus kreeg hij Lego Ninjago trainingsset 9558. Aankomende zaterdag vieren we zijn verjaardag nog een keer, maar dan voor familie. Er zijn veel onregelmatig werkers in de familie en probeer dan maar eens een datum te prikken!

Zijn kinderverjaardagsfeestje vierden we bij een bowlingcentre, dus daar hoefde ik niet zo veel voor te regelen. Alleen de snoepzakjes moesten gemaakt worden. Alle kinderen die kwamen, hadden geld opgehaald en dat verzameld, zodat ze met zijn allen een groot kado konden geven. Yanoa wilde namelijk heel graag Lego Pirates of the Carribean, The Mill. Zo leuk dat ze dit geregeld hadden.

Donderdag mocht hij trakteren op school en hij wilde graag cake-jes. Op woendag heb ik dus, in 6x ruim 40 cake-jes staan bakken, zodat ik die 's avonds, samen met Yanoa, nog kon versieren.


Eigenlijk had ik donderdag ook nog sporten staan, maar door een ontsteking in mijn knie was ik zo goed als gekluisterd aan de bank...

Vrijdag was Yanoa ziek, hoestte zijn longen uit zijn lijf, dus werd ik zuster. Maar wel 1 die ook nog even een boodschapje moest doen en even langs de Saver moest om een hoop troep weg te gooien vanuit de schuur. Gelukkig was manlief roostervrij dus was dat geen probleem.
Gelukkig is Yanoa weer opgeknapt nu en heeft hij vandaag van het weer kunnen genieten!

TOT BLOGS!

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat die kinderen samen gelegd hebben! Zo een groot kado is veel leuker dan kleine prullen. En bowlen is altijd leuk! Nog gefeliciteerd en fijn dat hij zich beter voelt. Gaat het weer met je knie? Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!

   Met mijn knie gaat het weer goed. Is ook zo raar bij mij... Duurt altijd maar een paar dagen en dan is het weer over (gelukkig maar hoor...)

   Verwijderen