maandag 19 maart 2012

Blackberry hoesje

Afgelopen zaterdag kocht mijn dochter dan eindelijk haar zo gewilde Blackberry. Nu weten wij uit ervaring dat ze nogal regelmatig haar telefoon laat vallen, dus wat extra bescherming is bij haar geen overbodige luxe.

Ze wilde komende week even gaan kijken in de stad voor zo'n hoesje, maar dat vond mama eigenlijk veels te laat, aangezien ze haar telefoon overal mee naartoe neemt. Dus ook mee op de fiets naar school. En nee... niet in haar tas, maar in haar jaszak of broekzak. Gevolg, een hoop krassen op het scherm. Dat wilde ik dus voorkomen en ging gisteren aan de slag met een tijdelijke oplossing.


Heb hem alleen te goed passend gemaakt... Dus gaat hij er wat moeilijk in. Eruit gaat heel gemakkelijk. Je trekt aan het lintje en dan wordt de mobiel naar boven geschoven.
Maar goed, als tijdelijke oplossing is hij goed bevonden!

TOT BLOGS!

5 opmerkingen:

 1. leuk hoesje, mooi met de uiltjes.
  ik vraag me alleen af hoe je het doet met het lintje om de telefoon naar boven te schuiven??? Heb je ergens een tutorial van dit hoesje ? of kan je ergens tonen hoe je dat gedaan hebt???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel!

  @Mararangi, nee heb geen tutorial. Kan het proberen uit te leggen.
  Je hebt een buiten en binnen hoesje. Aan de voorkant van het binnenhoesje, maar je op een paar cm van onderen het lint vast (vaststikken). Ik het het lint langs de achterkant van het hoesje begeleid. Als je dan je mobiel erin hebt zitten en je trekt aan het lint, wordt die door het lint omhoog geduwd...
  Hoop dat je het zo snapt. Maar ik moet binnenkort nog een tasje maken voor iemand, dus zal dan foto's maken met uitleg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Esther,
  ik heb het ondertussen gelezen (op één van je vorige blogposts) en kan ik het uitproberen, het lijkt met niet zo moeilijk, maar je mag natuurlijk altijd wel een paar foto's maken hé, dan wordt het ook wat visueler. Alvast bedankt hé.
  (de vorige post heb ik verwijderd omdat ik te snel op publiceren heb geklikt, mijn antwoord was nog niet helemaal klaar ;-s)

  BeantwoordenVerwijderen