dinsdag 7 augustus 2012

Verschil met "vroeger"

Afgelopen weken heb ik tijdens het mindere weer, een colbertjasje voor mezelf gemaakt. Nu is dat al niet echt gemakkelijk vind ik, maar misschien was het moeilijkste nog wel, de juiste maat vinden.

Zoals jullie misschien wel weten ben ik de afgelopen tijd zo'n 60 kilootjes verloren en dan ben je echt kwijt welke maat je nu hebt. Normaal pakte ik de grootste maat en die paste dan net. Nu moest ik alles laten meten, zodat ik wel een passend jasje zou maken, want vond het toch wel zonde om hem te klein of te groot te maken.

Het is een jasje geworden, niet gevoerd, van een heerlijk stofje moet ik zeggen. Geen idee wat het precies is, maar het zit heerlijk.

Hieronder een foto. Niet super duidelijk misschien, maar het is een jasje met een opstaand boordje. Ben al bezig met nog zo'n jasje, andere kleur, welke ik iets langer gemaakt heb, omdat ik deze net iets te kort vind.


En om jullie het verschil te laten zien van 60 kilo minder... Een foto van mij met een broek die ik "vroeger" aan heb gehad en die ik heel soms niet eens dicht kon krijgen...


TOT BLOGS!

13 opmerkingen:

  1. Ten eerste: wauw wat ben je doorzetter! Heb ik bewondering voor! Ook heb ik bewondering voor wat jij met de naaimachine kan! Het jasje is mooi en staat je goed. En die broek, je kunt je er helemaal achter verstoppen, wat een enorm verschil!
    Heel veel geluk met deze nieuwe periode in je leven, ik hoop dat jij je er ook fit bij voelt!
    X Talitha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Talitha!

      Ik voel me super. Ga ook meer genieten van het leven merk ik. Alles gaat me wat gemakkelijker en ik kan me leuker kleden (vind ik). Krijg complimentjes, die heb ik nog nooit gehad, dus moet daar nog erg aan wennen... Maar leuk is het zeker!

      Xx Esther

      Verwijderen
  2. Knap wat je hebt bereikt!!En de weg die je hebt afgelegd, super gedaan. Inderdaad wat een verschil, geniet ervan!!lieve groetjes Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, daar heb ik bewondering voor!!!
    Wens je een mooie toekomst in je nieuwe maat en het jasje staat je goed.
    Groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een verschil zeg, super! En ook een superleuk jasje heb je gemaakt.
    Groetjes, Roelfina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow! Respect! van de broekspijpen kun je nu 2 rokken maken, denk ik! (beetje jaloers ook...) Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi... Nee, dat nog net niet hoor... Dankjewel voor je compliment.
      Ik bewaar de broek wel goed, want die wil ik NOOIT meer aan!

      Xx, Esther

      Verwijderen
  6. Wauw! Knap zeg! Hoe heb je het voor elkaar gekregen? Ik kamp ook al jaren met overgewicht en het is mij nog niet gelukt er goed vanaf te komen! Echt super! Groet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Caro, ik heb een beetje hulp gehad van de chirurg en ik zeg echt een beetje, want ook na een operatie moet je nog gewoon opletten wat je eet en je weer niet vol gaat zitten proppen. Ben heel blij dat ik in november 2011 de stap gezet heb! Ik voel me echt super en kan ook veel meer dan voor mijn operatie. Een keer extra de trap op, geen probleem... Ravotten met de kids, geen probleem... Heerlijk, ik geniet weer van mijn leven!

      Verwijderen
  7. Hai!

    Las net je berichtje op mijn blog!Ik vind het heel stoer van je! Die ingreep dan! Ik denk er ook vaak over na maar ik durf het gewoon weg niet....
    Ik ga je volgen! En super leuk dat je de voor en na foto er op hebt gezet!Bye!

    BeantwoordenVerwijderen