zondag 29 juli 2012

Vakantie weer voorbij...

4 Weken geleden begon voor mijn man zijn vakantie. 4 Weken gewoon alweer voorbij. Wat gaat het snel.

De eerste week hadden we prachtig weer en zijn we er dus vaak op uit geweest. Lekker fietsen, shoppen, maar vooral genieten van het bij elkaar zijn.

De 2de week was een natte week. Maar gelukkig hadden we een abonnement op het zwembad genomen, zodat we toch heerlijk konden gaan zwemmen. Dat hebben we dan ook veel gedaan die week. Maar natuurlijk ook lekker wat spelletjes thuis en wat creatieve bezigheden. Maar ook de 7-Dorpentocht moest gelopen worden, 50 kilometer, als extra voorbereiding op week 3.

De 3de week stond eigenlijk in het teken van de Nijmeegse Vierdaagse. Onze oudste zoon liep deze namelijk voor de 4de keer mee. En ondanks een pijnlijke verrekking van zijn enkelband op donderdagochtend, heeft hij hem weer helemaal uitgelopen. Voor de 4de keer, 4x40 Kilometer! Hij wil nu alweer inschrijven voor volgend jaar. Dat is het laatste jaar dat hij de 40 kilometer mag lopen, maar ach... voor hem is dat peanuts!


Afgelopen weer was echt een super week. Veel zon, dus weer veel buiten geweest. En natuurlijk bbq-en...


Omdat het overdag niet te doen was om naar het strand te rijden, heel veel files, besloten we 's avonds te rijden na het eten. Zouden we dan nu eindelijk die mooie zonsondergang te zien krijgen... We blijven namelijk vaak na een dagje strand totdat de zon ondergaat, maar steeds komen er dan net wolken of slaat het weer gewoon om... Maar dit jaar hadden we geluk!


Al met al hebben wij een super vakantie gehad!

TOT BLOGS!

2 opmerkingen: