dinsdag 10 juli 2012

Sunshine Award ;-)

Vandaag kreeg ik van Riri een reaktie op mijn stempels met daarbij de vermelding of ik wel gezien had, dat ik van haar de SUNSHINE AWARD gekregen had... Nou, nee dus... Niet gezien. Ik wil Riri dan ook bedanken voor deze award. Vind hem erg leuk!


Bij de award horen 10 vragen, waarop ik antwoord moet geven. Best moeilijk hoor, dus ik ga mijn best doen!

1. Wat is je lievelingsdier?

Eigenlijk vind ik heel veel dieren leuk, maar als ik perse moet kiezen, kies ik voor de dolfijn. Nu zijn die niet echt gemakkelijk te houden in een tuin van een rijtjeshuis, dus hebben we konijnen, dwergjes.De zwarte heet Britt en is van Alessia. De gevlekte heet Nijntje en is van Lucca en Yanoa. Ondertussen is Nijntje uitgegroeid tot een reuze dwerg, maar is echt super lief...

2. Wat is je favoriete getal?

Het getal waar ik vroeger altijd veel "geluk" mee had, is 3. Op 3 augustus 1993 zijn we ook getrouwd. Daarna is de 3 "vervangen" door de 7.

3. Wat is je favoriete non-alcoholische drankje?

Dat is een moeilijke... Ik heb elke morgen een kop koffie nodig om lekker wakker te worden. Nog liever drink ik een WienerMelange.
Voor mijn operatie dronk ik liters Fanta Pomelo. Daar kon je wel van zeggen dat het echt mijn favoriete drankje was. Helaas mag ik nu geen prik meer drinken, dus is de Fanta Pomelo verbannen uit ons huis. Nu ben ik eigenlijk nog zoekende... Crystal Clear citrus is tot op heden wel het lekkerst.

4. Facebook of Twitter?

Daar kan ik niet tussen kiezen. Ik heb beide en op beide laat ik regelmatig berichtjes achter.

5. Wat is je passie?

Mijn gezinnetje.

6. Krijgen of geven?

Beide. Ik vind het leuk om te zien hoe blij mensen worden als ze een kadootje van mij uitpakken en met zo'n zelfde smile zit ik kadootjes uit te pakken die ik krijg.

7. Patroon?

Ik heb geen favoriet patroon. Ik ben meer van het alles uitproberen. Heb echt kasten vol met De Knip, Knippies, Roospatronen, Burda's...

8. Dag van de week?

Toen ik nog werkte, was WOENSDAG mijn dag. (De andere dagen werkte ik.) 's Ochtends de kids naar school helpen, dan lekker de ochtend indelen naar wat ik leuk vond. 's Middags de kids thuis en leuke dingen met hen doen. Nu ik werkzoekende ben is elke dag zo'n beetje hetzelfde.
Het leukst vind ik dagen dat we met z'n allen thuis zijn, dus ook mijn man vrij is. Die werkt onregelmatig, dus de ene week is vrijdag de leukste dag, de andere week, maandag.

9. Favoriete bloem?


Mijn favoriete bloem is de GERBRA. Maar dan niet de gele... Ik heb echt een "hekel" aan GEEL.


De witte roos vind ik ook erg mooi. Bij de crematie van mijn zoontje hebben we witte rozenblaadjes gestrooid en heeft dus voor ons ook een mooie betekenis.Een mooie bloeiende plant in de tuin vind ik een Hortensia. Daar heb ik er echt heel veel van in mijn tuin. Voornamelijk witte, maar ook 1 hele mooie, donkerroze. De Hibiscus hadden we ook in de tuin, maar die hebben we moeten weghalen. Was te groot. Verder vind ik Calla's ook prachtig en heb ik dan ook in mijn tuin staan. (foto's van de buitenplanten zijn uit eigen tuin)
10. Wat is je favoriete land?

Italië. Prima temperatuur. Prachtige natuur. Schitterende kleuren. Vriendelijke mensen. Heerlijke wijn. Voortreffelijke maaltijden... Daar zou ik mijn oude dag wel willen slijten...

En dan nu de sunshine award doorgeven aan andere bloggers. Eigenlijk vind ik dat heel moeilijk, want ik gun iedereen wel  Ik laat de genomineerden vrij om iets te doen met de award of niet. Heb ook niet gekeken of zij er al een keer 1 gekregen hadden en kan me dus voorstellen dat als dit het geval is, zij deze voorbij laten gaan.

De eerste geef ik aan Mamanon Door haar ben ik gaan bloggen en had echt nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden.

De tweede geef ik aan Het leven van een mees Zij heeft mijn eerste give-away gewonnen en kan nog best wat volgers gebruiken.

De derde geef ik aan Lief en Mooi Van haar kreeg ik zomaar een hele mooie tashanger met vlinder. Ik heb beloofd om er een tas bij te maken, maar daar heb ik nog geen tijd voor gehad. Maar de tas komt en dan laat ik ook die prachtige vlinder-tashanger zien!

De vierde geef ik aan Mim's Tasjes Zij heeft voor mij een hele mooie stempel gemaakt voor mijn jongste. Hij is er nog steeds erg blij mee en moet opletten dat hij deze niet overal op zet.

De vijfde geef ik aan Ingrids Viltcreaties Zij maakt zulke leuke dingen van vilt, maar ook andere dingen.

2 opmerkingen:

 1. een dike proficiat met je award, doet deugd hé!
  lieve groetjes
  en wat een schattige konijntjes:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Vind het echt wel speciaal. Blog nog niet zo lang en zeker niet heel vaak.
   En ja, de konijntjes zijn echt schattig... Vooral Nijntje. Das echt zo'n lief beestje...(maar nu wel uitgegroeid tot een groot dwergkonijn hoor)

   Verwijderen