zondag 13 mei 2012

Moederdag

Moederdag...
Voor het eerst in 10 jaar is mijn man vrij op moederdag. Eindelijk ben ik dus eens van 's morgens (tot vanavond) verwend.
Vanmorgen werd ik wakker gemaakt en stond er een heerlijk ontbijtje voor me klaar. Zacht gekookt eitje, koffie en geroosterde boterhammen (niet dat ik alles op kon hoor...)

Daarna werd ik verwend met leuke kadootjes. Van de jongste kreeg ik een leuk snoeppotje. Gemaakt op school met een geweldige tekst erop "Voor de liefste mama terweerelt", en nog 2 nieuwe koffiekopjes.
Van mijn dochter kreeg ik een bakblik in de vorm van een hart. Van de oudste kreeg ik vanmorgen een sms-je. Hij is namelijk voor een paar dagen naar Zwitserland, samen met mijn ouders.
Van mijn man kreeg ik nog 2 nieuwe thee-mokken. Zelf uitgekozen...


Natuurlijk werd er gelijk besloten dat er nu ook een taart gemaakt moest worden. Had gelukkig geen taart ofzo gekocht, dus werd manlief en dochter eropuit gestuurd voor alle ingredienten.


En om 15.00u zaten wij dus, met een kop koffie, aan onderstaande taart. Hij was/is echt heerlijk, alleen doe ik over een puntje wel 2x... We hebben hem nog wel aangekleed hoor met wat aardbeien en slagroom.


Voor iedereen een fijne moederdag gewenst!

TOT BLOGS!

2 opmerkingen: