woensdag 13 maart 2013

Onverwachte "vakantie"

Maandag 2 weken geleden zaten mijn zus en ik wat op twitter berichtjes naar elkaar te sturen. Mijn zusje woont namelijk in Portugal en zo en via skype natuurlijk, houden we elkaar een beetje op de hoogte.

Mijn zus had namelijk erg veel last van haar schouders en nek en riep toen dat ze haar strijk nog moest doen en hier en daar wat opruimen, bedden verschonen enz enz.
Ik zei toen dat ze maar wat rustig aan moest doen, dat de huishoudelijke karweitjes niet wegliepen.
Even later plaatste ze op twitter een berichtje "WIE WIL MIJ EVEN KOMEN HELPEN?". Waarop ik, eigenlijk als geintje, riep dat ik dat wel wilde doen.
6 Uur later was mijn vliegtuig geboekt! 's Woensdags vertrok mijn vlucht om 17.00u en ik zou een week blijven bij mijn zusje en haar familie.

Ik heb een heerlijke week gehad. Temperatuur was er heerlijk. Liepen eigenlijk gewoon in een shirtje, ik nog wel met lange mouw en aan het strand hadden we een vestje aan.
In die week heb ik veel van het stukje Portugal gezien waar mijn zus woont. Zij woont in Cascais, ongeveer een half uurtje rijden van Lissabon.
Op een 10 minuutjes van het strand. Op een half uurtje van schitterende paleizen/kastelen.

Hier een kleine fotocollage van mijn bezoekje


Van links naar recht
Paleis van Pena, Cabo da Roca
Cabo da Roca, Moorish Castle en Guincho Beach.
De foto van mij is genomen op Moorish Castle, heerlijk genietend van het zonnetje.

Heb nog meer bezocht hoor, alles bij elkaar zo'n 1200 foto's gemaakt... De "vakantie" was heerlijk en zoals beloofd heb ik diverse keren de strijk gedaan voor mijn zusje en wat andere huishoudelijke klusjes...

TOT BLOGS!!!

5 opmerkingen:

 1. Dat was een vakantie met een missie-gaaf zeg. Even op bezoek gaan in Portugal. Fijn dat jullie ook hebben genoten van leuke dingen. Dan was het hier weer even afkicken met het weer! Nog een fijne week gewenst-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was inderdaad afkicken van het weer, hoewel toen ik terugkwam, het hier ook 18 graden was... Maar nu...brrr... KOUD.
   Dankjewel!

   Verwijderen
 2. Helpen en er even tussenuit! Een goede keuze zo te zien. Wauw wat is Portugal mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Portugal is echt prachtig! En deze dagen er even tussenuit kon ik goed gebruiken met alle energie-vretende gebeurtenissen hier...

   Verwijderen
 3. Heerlijk, dat was helpen en genieten,
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen