zondag 7 oktober 2012

Nog een paar glazen gegraveerd

Mijn graveermachine bleek afgelopen week overleden te zijn. Nu was dit gelukkig een goedkoop ding, dus vond ik het niet zo heel erg, maar voorlopig niet kunnen graveren, wel.

Dus ging ik op zoek naar een nieuwe graveermachine. Bij alle bouwmarkten kom je dan al gauw uit op een dremel en die vond ik eigenlijk te duur. Dus besloot ik ook nog maar eens op internet te zoeken. Ook daar kwam ik telkens uit op een dremel en manlief riep toen "Koop dan toch een dremel, dan kan je voorlopig vooruit (en ik ook?!)".
Dus zo gezegd, zo gedaan....

En deze theeglazen zijn mijn eerste creaties gemaakt met de dremel.


De teksten zijn "Home is where the heart is" en "Home is the starting place of Love & Dreams"

Moet zeggen dat de dremel wel een heel stuk minder lawaaierig is en dat is wel fijn. Verder houd hij erg fijn vast en kun je er natuurlijk een hoop meer mee dan alleen graveren.

Kreeg alleen van manlief wel te horen dat ik niet teveel mokken moet maken, want dan puilen de kasten zo uit... Misschien proberen te verkopen?...

TOT BLOGS!

5 opmerkingen:

  1. Mooi resultaat. Ik moet me toch eens gaan verdiepen in wat je zoal met een dremel kunt. Misschien en leuk kado van de sint.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Kan je een dremel echt aanraden hoor. Ik heb niet de speciale dremel voor graveren, maar een multitool genomen (manlief wilde natuurlijk ook wel eens iets kunnen verfraaien)

      Groetjes, Esther

      Verwijderen
  2. Das natuurlijk ook een idee... Swappen of Give Away (ga ik over denken)

    Ik maak een printje van wat ik erop wil en dat plak ik aan de binnenkant. Dan is het een kwestie van "overtrekken". Maar heb ook redelijk een vaste hand hoor...

    Jahoor, gaat prima hier. Nouja, net dit weekend niet (flinke buikpijn, rechterkant), maar over het algemeen gaat het prima. Voel me super met al mijn verloren kilo's, alleen mijn "zelfbeeld" moet nog veranderen. Als ik namelijk kleding ga kopen, pak ik naar de (te) grote maten. Moet nog erg wennen aan de mijn nieuwe kledingmaat. Maar ben er natuurlijk wel super blij mee!

    Groetjes, Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Kunstwerken! Je hebt echt de smaak te pakken! Echt gaaf gemaakt. Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel MiM! Het is zo super gaaf om te doen, maar moet echt een bestemming gaan vinden hoor... Kasten puilen binnen de kortste keren uit als ik zo doorga...

      Groetjes, Esther

      Verwijderen