zaterdag 30 maart 2013

Oma overleden

Vanmiddag kregen wij een telefoontje van de verpleegster van mijn oma. Ze was om half 3 in coma geraakt. Om 17.10u is mijn oma rustig ingeslapen...

Natuurlijk zijn we verdrietig, maar ook "opgelucht" dat ze niet meer verder hoeft te lijden. Ze had namelijk erg veel pijn en heeft dagen liggen gillen van de pijn.

Aanstaande maandag zou ze 85 jaar geworden zijn... Dat had ze nog zo graag willen halen, maar het mocht niet meer zo zijn.

zondag 17 maart 2013

Oudste zoon ook creatief geweest

Afgelopen week kwam onze oudste zoon met een lantaarntje thuis. Helemaal zelfgemaakt. Hij is op school vaak bezig met hout en heb al diverse dingen binnen en buiten staan. Maar deze vond ik toch wel erg mooi...


Volgens mij heeft hij mijn creativiteit wel "geerfd"...

TOT BLOGS!!!

woensdag 13 maart 2013

Onverwachte "vakantie"

Maandag 2 weken geleden zaten mijn zus en ik wat op twitter berichtjes naar elkaar te sturen. Mijn zusje woont namelijk in Portugal en zo en via skype natuurlijk, houden we elkaar een beetje op de hoogte.

Mijn zus had namelijk erg veel last van haar schouders en nek en riep toen dat ze haar strijk nog moest doen en hier en daar wat opruimen, bedden verschonen enz enz.
Ik zei toen dat ze maar wat rustig aan moest doen, dat de huishoudelijke karweitjes niet wegliepen.
Even later plaatste ze op twitter een berichtje "WIE WIL MIJ EVEN KOMEN HELPEN?". Waarop ik, eigenlijk als geintje, riep dat ik dat wel wilde doen.
6 Uur later was mijn vliegtuig geboekt! 's Woensdags vertrok mijn vlucht om 17.00u en ik zou een week blijven bij mijn zusje en haar familie.

Ik heb een heerlijke week gehad. Temperatuur was er heerlijk. Liepen eigenlijk gewoon in een shirtje, ik nog wel met lange mouw en aan het strand hadden we een vestje aan.
In die week heb ik veel van het stukje Portugal gezien waar mijn zus woont. Zij woont in Cascais, ongeveer een half uurtje rijden van Lissabon.
Op een 10 minuutjes van het strand. Op een half uurtje van schitterende paleizen/kastelen.

Hier een kleine fotocollage van mijn bezoekje


Van links naar recht
Paleis van Pena, Cabo da Roca
Cabo da Roca, Moorish Castle en Guincho Beach.
De foto van mij is genomen op Moorish Castle, heerlijk genietend van het zonnetje.

Heb nog meer bezocht hoor, alles bij elkaar zo'n 1200 foto's gemaakt... De "vakantie" was heerlijk en zoals beloofd heb ik diverse keren de strijk gedaan voor mijn zusje en wat andere huishoudelijke klusjes...

TOT BLOGS!!!